Öppna mobilmenyn

Föräldravikariat lärare i Ma/NO åk 7-9 till Kvarnhagsskolan

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Föräldravikariat om ett år eller fram till ordinarie lärare går tillbaka i tjänst.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Maria Stricker, Biträdande rektor högstadiet

Mobil: 0768148152

E-post: maria.stricker@botkyrka.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2021-02-21

Ange referensnummer: A1000014

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Region Stockholm och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 93 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare. Kvarnhagsskolan är en F-9 skola, med ca 610 elever inklusive särskola 1-9. Skolan finns i natursköna Alby, som är beläget i Norra Botkyrka. Hit tar du dig lätt med kommunala färdmedel så som Tunnelbana och buss. Vi arbetar för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande positivt förhållningssätt och höga förväntningar. I längden handlar inställningen om att alltid välja att se möjligheter och att fokusera på elevernas bästa egenskaper. Vi är en mångkulturell skola och vi strävar efter att använda ett språkutvecklande arbetssätt och metoder som gynnar våra elever. Kvarnhagsskolan har ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolledning, speciallärare, skolkurator, skolsköterska samt skolpsykolog. Förmåner i kommunen Alla medarbetare har rätt till ett friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år. Det syftar till att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter och en hälsofrämjande livsstil.

Arbetsuppgifter

Kvarnhagsskolan söker en engagerad och legitimerad lärare i Ma och NO i åk 7-9 för föräldravikariat på ett år. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer tillhöra 7-9 arbetslag, med duktiga, engagerade och kompetenta kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare, legitimerad i Ma och NO åk 7-9. Du bör ha god digital kompetens. Ev. kan det vara aktuellt med delvis fjärrundervisning. Våra elever har chromebooks en till en, och använder v-klass som kommunikationsplattform. Du har erfarenhet att möta elever där de befinner sig kunskapsmässigt och socialt. Du visar engagemang och skapar goda förutsättningar för alla elever.

Övrigt

Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom! Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.