Stäng meddelande
Vi håller Botkyrka rent

Var med och håll Botkyrka rent

Varje vår deltar Botkyrka kommun i Vi Håller Rent - Håll Sverige Rents kampanj mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Ladda ner Skrappen - se hur stor skillnad din insats gör

Använd skräpplockarappen Skrappenlänk till annan webbplats och registrera din skräpplockning. Skrappen finns för både iPhone- och Androidmobiler.

 

Anmälan​​

Från och med den 6 februari 2019 är anmälan öppen till Vi Håller Rent på www.hsr.se/vihallerrentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla anmälda förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och digitalt pedagogiskt material. Sista anmälningsdag är den 31 mars.

Distribution av material

I Botkyrka kommun kommer vi att distribuera materialet vecka 16-17. Skolor och förskolor får materialet utkört, barn- och ungdomsföreningar hämtar sitt material på medborgarkontoret.

Skräpet kommer att hämtas på torsdag eftermiddag eller fredag morgon vecka 17. Om hämtning önskas en annan dag går det bra att kontakta Linda Norman, se kontaktuppgifter nedan. 

Företag, privatpersoner och övriga föreningar kan köpa skräpplockarmaterial i Håll Sverige Rents webshoplänk till annan webbplats.

Läs mer

Du hittar mer information om kampanjen under relaterade länkar.
Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Lina Norman lina.norman@botkyrka.se eller 0708-861253.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 april 2019
Klimat & miljö