Alby dialogforum

I Alby dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Alby. Här får du som Albybo möjlighet att påverka lokala beslut i ett tidigt skede av beslutsprocessen.

Nästa dialogforum kommer att handla om utvecklingsprogrammet för Alby som ska uppdateras.

Om dialogforum

I Alby dialogforum sitter 11 politiker från olika partier som utses av kommunfullmäktige. Alla ledamöter bor eller har god kunskap om Alby.

Dialogforum håller i 4-6 möten per år med aktuella teman som berör dig som bor i Alby. Ta chansen att påverka och berätta för dina lokala politiker vad du tycker om olika frågor. Ordförande i dialogforum heter Shakhlo Altieva (MP).

Senaste dialogforum

Under dialogmötet den 18 maj gick politikerna på en kvällspromenad tillsammans med Albybor. Deltagarna lämnade flera synpunkter på vad som skulle kunna öka trivseln i området.

Bland annat önskades en dusch vid plaskdammen i den upprustade parken Sångfågeln. Samhällsbyggnadsförvaltningen har nu satt dit en dusch.

Föreslå ämnen att diskutera

Har du en fråga som du tycker att Alby dialogforum borde ta upp? Tveka inte - kontakta någon av ledamöterna eller besök Alby medborgarkontor så får du hjälp att föra vidare din fråga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till ordförande i Alby dialogforum och områdesutvecklare hittar du under kontakt.


Kontaktuppgifterna till alla ledamöter i dialogforum hittar du i förtroendemannaregistret.

Länk till förtroendemannaregistretlänk till annan webbplats

Kontakt
Relaterade dokument
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 februari 2018
Kommun & politik