Störningsinformation:
Eldtomta strand är utan vatten
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Hallunda-Norsborg dialogforum

I Hallunda-Norsborg dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Hallunda-Norsborg.

Bild på vuxna och barn som pratar på en gård.

Bor du i Norsborg och vill öka till trivseln i ditt område? Välkommen på trivselvandring 3 oktober 2018.

Irriterar du dig på en trasig gatlampa? välkommen på trivselvandring i Norsborg

Följ med på en trivselvandring i Norsborg. Tillsammans tittar vi på brister och vad vi kan göra bättre. Kommunens gata-park-förvaltning, bostadsbolag och nattvandrare kommer delta tillsammans med dig, olika föreningar och andra representanter från kommunen. Varmt välkommen!

Tid: Onsdag 3 oktober kl. 19-21.00
Plats: Norsborgs centrum, vid parkeringen
Dialogforum i Hallunda-Norsborg är arrangör tillsammans med Nattvandrarna Botkyrka. 
Vill du veta mer?: Kontakta områdesutvecklare Charlotte Rydberg, charlotte.rydberg@botkyrka.se

Hur går trivselvandringen till?
Vi samlas vid Norsborg centrum vid parkeringen kl. 19.00 Därefter går vi till tunnelbanan, genom centrum, till Kärsby IP och sedan in bland bostäderna och genom Anemonparken och Vallmoparken.

Efter promenaden bjuder Nattvandrarna Botkyrka in till Bocenter på Heimdalsvägen 16. Vi fikar och summerar det vi har noterat längs promenaden. Vi håller på till kl 21.

Vad är en trivselvandring?
Vid en trivselvandring går man en viss sträcka i området och identifierar eventuella brister och saker som kan förbättras för att öka trivseln och tryggheten.

Vem kan vara med?
Alla som vill bidra till mer trivsel och ökad trygghet i området är varmt välkomna att delta. Det kan vara boende, föreningar eller andra verksamma i området. Inbjudna är också kommunens gata-park-förvaltning, nattvandrare, centrumförvaltare, bostadsbolag och ungdomsfullmäktiges trygghetsgrupp med flera. Lokala politiker i Dialogforum är med och arrangerar promenaden.

 

Om dialogforum

I Hallunda-Norsborg dialogforum sitter elva politiker från olika partier som utses av kommunfullmäktige. Alla ledamöter bor eller har god kunskap om Hallunda. Ordförande i Hallunda-Norsborg dialogforum heter Jean-Pierre Zune (S).

Föreslå ett ämne att diskutera

Har du en fråga som du tycker att Hallunda-Norsborg dialogforum borde ta upp? Tveka inte – kontakta någon av ledamöterna eller besök Hallunda-Norsborg Medborgarkontor så får du hjälp att föra vidare din fråga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till ordförande i Hallunda-Norsborg dialogforum och områdesutvecklare hittar du under kontakt.

Kontaktuppgifterna till alla ledamöter i dialogforum hittar du i förtroendemannaregistret.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 september 2018
Kommun & politik