Tullinge dialogforum

I Tullinge dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Tullinge. Nästa dialogforum i Tullinge fokuserar på trygghet.

Illustration på människor som håller varandra i handen

Är du trygg eller otrygg i Tullinge?

Vad behöver du för att känna dig trygg i ditt område? Vad kan du själv göra för att öka din och andras trygghet? Diskutera med dina lokala politiker och hör polisen, kommunens trygghetssamordnare, socialtjänstens områdessekreterare m.fl. berätta om hur de arbetar tillsammans för din trygghet. Välkommen!
Tid: torsdag 12 april kl. 18.30
Plats: Falkbergsskolans matsal

Om dialogforum

I Tullinge dialogforum sitter 11 politiker från olika partier som utses av kommunfullmäktige. Alla ledamöter bor i eller har god kunskap om Tullinge. Ordförande i Tullinge dialogforum heter Hans Richardsson (S).

Dialogforum håller i 4-6 möten per år med aktuella teman som berör dig som bor i Tullinge. I dialogforum får du möjlighet att påverka lokala beslut i ett tidigt skede av beslutsprocessen. Ta chansen att påverka och berätta för dina lokala politiker vad du tycker om olika frågor.

Föreslå ämnen att diskutera

Har du en fråga som du tycker att Tullinge dialogforum borde ta upp? Tveka inte – kontakta någon av ledamöterna eller besök Tullinge medborgarkontor så får du hjälp att föra vidare din fråga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till ordförande i Tullinge dialogforum och områdesutvecklare hittar du under kontakt.

Kontaktuppgifterna till alla ledamöter i dialogforum hittar du i förtroendemannaregistret.

Kontakt
Relaterade dokument
Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 april 2018
Kommun & politik