Stäng meddelande

Tullinge dialogforum

I Tullinge Dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Tullinge. Här får du som Tullingebo möjlighet att påverka lokala beslut i ett tidigt skede av beslutsprocessen.

Bild från Tullinge torg

Vårt senaste Dialogforum handlade om nya Flemingsberg och hur det påverkar Tullinge

50 000 boende, 50 000 arbetande och 50 000 besökare. Det är visionen för den regionala stadskärnan Flemingsberg, som Tullinge är en del av. Vad innebär detta för Tullinge i framtiden? Det diskuterade vi tillsammans med 70 Tullingebor den 6 november. Inom kort kan du läsa minnesanteckningarna här. Längst ner på sidan under Relaterade dokument kan du redan nu ta del av en presentation om nya Flemingsberg som visades under mötet.

Om dialogforum

I Tullinge Dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Tullinge. I Tullinge dialogforum sitter 11 politiker från olika partier som utses av kommunfullmäktige. Alla ledamöter bor i eller har god kunskap om Tullinge. Ordförande i Tullinge dialogforum heter Hans Richardsson (S).

Dialogforum håller i 4-6 möten per år med aktuella teman som berör dig som bor i Tullinge. I dialogforum får du möjlighet att påverka lokala beslut i ett tidigt skede av beslutsprocessen. Ta chansen att påverka och berätta för dina lokala politiker vad du tycker om olika frågor.

Föreslå ämnen att diskutera

Har du en fråga som du tycker att Tullinge dialogforum borde ta upp? Tveka inte – kontakta någon av ledamöterna eller besök Tullinge medborgarkontor så får du hjälp att föra vidare din fråga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till ordförande i Tullinge dialogforum och områdesutvecklare hittar du under kontakt.

Kontaktuppgifterna till alla ledamöter i dialogforum hittar du i förtroendemannaregistret.

Text

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 november 2018
Kommun & politik