Störningsinformation:
Vattenavstängning vid Lindhovsvägen
Dölj meddelande

Tullinge dialogforum

I Tullinge dialogforum träffar du dina lokala politiker och diskuterar frågor som berör och intresserar dig som bor i Tullinge. Nästa dialogforum i Tullinge äger rum torsdagen den 15 februari och kommer att handla om Riksten.

Flygfoto över Riksten

Flygfoto över Riksten, pressbild från Riksten friluftsstad AB

Nästa dialogforum

Hur trivs du i Riksten?
Hur är det att leva och bo i Riksten? Är du nyfiken på planerna för den fortsatta utvecklingen av området? Välkommen på dialogmöte med dina lokala politiker! Du möter också representanter för samhällsbyggnads-, tekniska, utbildnings-, kultur- och fritids- och kommunledningsförvaltningen på Botkyrka kommun. Dessutom deltar projektchef för Rikstens friluftsstad AB.

Tid: torsdag 15 februari kl. 18.30-20.30
Plats: matsalen i Rikstens skola, Flygarvägen 5

Välkommen! Ta med dina grannar i Riksten!

Läs mer om utvecklingen av Riksten.

Om dialogforum

I Tullinge dialogforum sitter 11 politiker från olika partier som utses av kommunfullmäktige. Alla ledamöter bor i eller har god kunskap om Tullinge. Ordförande i Tullinge dialogforum heter Hans Richardsson (S).

Dialogforum håller i 4-6 möten per år med aktuella teman som berör dig som bor i Tullinge. I dialogforum får du möjlighet att påverka lokala beslut i ett tidigt skede av beslutsprocessen. Ta chansen att påverka och berätta för dina lokala politiker vad du tycker om olika frågor.

Föreslå ämnen att diskutera

Har du en fråga som du tycker att Tullinge dialogforum borde ta upp? Tveka inte – kontakta någon av ledamöterna eller besök Tullinge medborgarkontor så får du hjälp att föra vidare din fråga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till ordförande i Tullinge dialogforum och områdesutvecklare hittar du under kontakt.

Kontaktuppgifterna till alla ledamöter i dialogforum hittar du i förtroendemannaregistret.

Kontakt
Relaterade dokument
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 februari 2018
Kommun & politik