Störningsinformation:
Avstängda e-tjänster torsdag 19 september
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Goda förslag i Storvreten 31 augusti

Den 31 augusti fylldes torget i Storvreten med Botkyrkabor, politiker och folk från kommunen. Alla var där för för att prata om hur vi tillsammans kan få ett bättre, roligare och tryggare Storvreten! Kommunens eldsjälar från Musikhuset Lagret var på plats och bjöd på korv och saft.

Så kan Storvreten bli roligare

Platser och tillfällen att mötas på är en viktig fråga för Botkyrkaborna i Storvreten. Många gav förslag på hur man kan mötas över åldersgränserna på olika sätt – en boulebana i Storvretsparken, att lekparken på Odlingsvägen 4 anpassas till fler åldersgrupper, exempelvis med lekredskap för förskolebarn, att Storvretsbadet utökas med fler mötesplatser var några förslag. Fler aktiviteter för alla gör Storvreten roligare och mer attraktivt.

Tryggt och rent

Andra viktiga frågor som togs upp var belysningen i Storvreten. Att ha mer belysning på fler ställen får Botkyrkaborna i Storvreten att känna sig tryggare och man vågar röra sig på fler platser även när det är mörkt. Att skogspartierna skulle behövas rensas upp var också en stor fråga för flera, liksom tillgängligheten på ett antal gångvägar.

Nästa stopp: 18 september

Tack till alla som kom till Storvretstorget för era tankar, idéer och synpunkter! Dessa kommer nu att lämnas över till Dialogkommissionenlänk till annan webbplats som ska se över era förslag. För er som inte kunde komma till Storvretstorget finns ett tillfälle till snart! Har du idéer om vad vi kan göra för att alla barn ska ha det bra i Storvreten? Tycker du jämlika uppväxtvillkor för alla är viktigt? Kom då till Storvretskolan onsdag den 18 september kl. 14-17! Gratis fika finns på plats. Ta med dig grannar, vänner och familj och prata med oss! Mer information om de tillfällena hittar du här.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 september 2019
Kommun & politik