Störningsinformation:
Vattenläcka i Tumba - nu åtgärdad
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Hjärtefrågor i Grödinge 12 juni

Den 12 juni träffades ett fyrtiotal Botkyrkabor, politiker från Dialogkommissionen och tjänstepersoner från kommunen för att lyfta hjärtefrågor hos er som bor i Grödinge. Det blev ett spännande samtal med många kloka och inspirerande förslag.

Trafik och trivsel stora frågor

Precis som i de tidigare dialogerna i Grödinge, lyftes trafiken upp som en stor fråga på mötet. Att vägarna bör bli bättre, att hastighetsskyltar behöver komma upp, att det behövs ett ökat antal parkeringsplatser och att det behöver bli säkrare att ta sig fram som gång- och cykeltrafikant. Även sociala frågor för ökad trivsel kom upp. Fler aktiviteter för yngre, ett utegym för alla, upprustade grönområden, ett äldreboende och att det ska finnas en förskola i kommunal regi, var några av förslagen.

Jag vill leva, bo och njuta av Grödinge i full utsträckning genom hela livet."

Missa inte senaste nytt

Glöm inte att prenumera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om Botkyrkadialogen i din e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.länk till annan webbplats

Stort tack

Tack alla som var med under dialogerna för era tankar, idéer och synpunkter! Följ förslagen för att se vilka förslag som blir verklighet i Grödinge!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 oktober 2019
Kommun & politik