Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Vårsta strandpark 18 maj

Lördagen den 18 maj var det premiär för Botkyrkadialogen i Grödinge. Det var en härlig dag i det gröna där stämningen var på topp. Flera politiker från Dialogkommissionen var på plats och grillade korv med Grödingeborna, samtidigt som viktiga hjärtefrågor avhandlades. Många gick därifrån med en fin knapp fastnålad i tröjan!

En förbättrad park och sportaktiviteter högst på agendan

Dialogen i Vårsta strandpark handlade om vad Botkyrkaborna i Grödinge vill göra på sin fritid och hur man vill att alla vackra grönområden ska användas. Flera av förslagen rörde förbättringar av Vårsta strandpark där man gärna ser fler aktiviteter och att det rensas i buskagen nära vattnet.

Vi vill att det rensas i buskagen nära vattnet"

Förslag om aktiviteter där stora som små får tillfälle att röra sig kom upp, men också att skyltningen i Grödinge kan bli bättre. Kommunen informerade om parkprogrammet som startar 2020, där många förbättringar i Vårsta strandpark kommer att göras.

Missa inte senaste nytt

Glöm inte att prenumera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om Botkyrkadialogen i din e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.länk till annan webbplats

Stort tack

Tack alla som var med under dialogerna för era tankar, idéer och synpunkter! Följ förslagenlänk till annan webbplats för att se vilka förslag som blir verklighet i Grödinge!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 oktober 2019
Kommun & politik