Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Folkfest i Norsborg 7 mars

Succé och folkfest i Norsborg vid världspremiären av Botkyrkadialogen! Nästan 80 Botkyrkabor tog sig ut i snålblåsten den 7 mars för att prata om utemiljö med politiker och verksamma från kommunen. Engagemanget var stort och förslagen många. Det här sade ni och så här såg det ut!

Rent och snyggt, ökad trygghet och sociala ytor viktiga

Det som var viktigast för de som var på plats och pratade med kommunen var att utemiljön i Hallunda-Norsborg ska vara en trevlig, trivsam och ren plats att bo och vara på. Mer belysning och fler trivsamma sociala ytor att umgås på togs upp som något man vill se mer av. Att det placeras ut fler bänkar, så att fler kan ta sig ut på promenader även om benen inte bär så långt i ett sträck, föreslog flera.

Att känna sig trygg och säker i sitt område är viktigt."

Här gavs flera förslag på vad som kan göras. Mötesplatser för fler, satsningar på att göra fint i området, och fler aktiviteter som fler har råd med, var några av de förslag som kom upp.

Missa inte senaste nytt

Glöm inte att prenumera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om Botkyrkadialogen i din e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.länk till annan webbplats

Stort tack

Tack alla som var med under dialogerna för era tankar, idéer och synpunkter! Följ förslagen för att se vilka förslag som blir verklighet i Hallunda–Norsborg!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 oktober 2019
Kommun & politik