Stäng meddelande

Härlig vårdag i Vårsta strandpark 18 maj 18 maj

Lördagen den 18 maj var det premiär för Botkyrkadialogen i Grödinge. Det var en härlig dag i det gröna där stämningen var på topp. Flera politiker från Dialogkommissionen var på plats och grillade korv med Grödingeborna, samtidigt som viktiga hjärtefrågor avhandlades. Många gick därifrån med en fin badge fastnålad i tröjan!

En förbättrad park och sportaktiviteter högst på agendan

Dialogen i Vårsta strandpark handlade om vad Botkyrkaborna i Grödinge vill göra på sin fritid och hur man vill att alla vackra grönområden ska användas. Flera av förslagen rörde förbättringar av Vårsta strandpark där man gärna ser fler aktiviteter och att det rensas i buskagen nära vattnet. Förslag om aktiviteter där stora som små får tillfälle att röra sig kom upp, men också att skyltningen i Grödinge kan bli bättre. Kommunen informerade om parkprogrammet som startar 2020, där många förbättringar i Vårsta strandpark kommer att göras.

Nästa stopp: 4 juni och 12 juni

Tack till alla som kom till Vårsta strandpark för era tankar, idéer och synpunkter! Dessa kommer nu att lämnas över till Dialogkommissionenlänk till annan webbplats som ska se över era förslag. För er som inte kunde komma till Vårsta strandpark finns fler tillfällen snart! Är du skolelev eller förälder som har idéer om hur skolelever och barnfamiljer ska kunna ta sig fram tryggt och säkert i trafiken? Kom då till Malmsjö skolas skolgård den 4 juni kl. 13.30-16.30! Mellis och kul aktiviteter utlovas. Har du andra frågor som rör Grödinge som ligger dig varmt om hjärtat? Då är du välkommen till Grödinge Bygdegård den 12 juni kl. 18-20. Även då är politiker och experter från kommunen på plats. Ta med dig grannar, vänner och familj och prata med oss! Mer information om de tillfällena hittar du här.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 juli 2019
Kommun & politik