Stäng meddelande

Goda förslag i Storvreten 31 augusti

Den 31 augusti fylldes torget i Storvreten med Botkyrkabor, politiker och folk från kommunen. Alla var där för för att prata om hur vi tillsammans kan få ett bättre, roligare och tryggare Storvreten! Kommunens eldsjälar från Musikhuset Lagret var på plats och bjöd på korv och saft.

Så kan Storvreten bli roligare

Platser och tillfällen att mötas på är en viktig fråga för Botkyrkaborna i Storvreten. Många gav förslag på hur man kan mötas över åldersgränserna på olika sätt – en boulebana i Storvretsparken, att lekparken på Odlingsvägen 4 anpassas till fler åldersgrupper, exempelvis med lekredskap för förskolebarn, att Storvretsbadet utökas med fler mötesplatser var några förslag. Fler aktiviteter för alla gör Storvreten roligare och mer attraktivt.

Tryggt och rent

Andra viktiga frågor som togs upp var belysningen i Storvreten.

Mer belysning på fler ställen i Storvreten får en att känna sig tryggare och man vågar röra sig på fler platser även när det är mörkt."

Att skogspartierna skulle behövas rensas upp var också en stor fråga för flera, liksom tillgängligheten på ett antal gångvägar.

Missa inte senaste nytt

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om Botkyrkadialogen i din e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.länk till annan webbplats

Stort tack

Stort tack till alla som deltog med synpunkter, tankar och förslag! Följ förslagen för att se vilka förslag som ska genomföras i Storvreten!


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 mars 2020
Kommun & politik