Stäng meddelande

Nu kommer Botkyrkadialogen till Tullinge

Bild

Har du idéer om må-bra-aktiviteter för unga? Hur ska Riksten se ut i framtiden? Nu kommer Botkyrkadialogen till Tullinge – kom och berätta om dina hjärtefrågor för en ännu bättre plats att bo på.

Prata med dina kommunpolitiker och tjänstepersoner om ditt Tullinge. Hur skulle du vilja att det ser ut i framtiden? Under tre tillfällen har du möjlighet att berätta för oss hur din vardag kan bli enklare. Du är vår expert! Tillsammans gör vi Botkyrka bättre! Varmt välkommen!

Gårdstugg och pizza på Parkhemsgården
Torsdag 5 mars, kl. 16-19, Fritidsgården Parkhemsgården
Vad skulle du vilja syssla med på fritiden i Tullinge? Och hur kan din fritidsgård bli ännu bättre? Pizzaslices bjuds till kurrande magar!

Fika och hjärtefrågor i Riksten
Torsdag 12 mars, Utanför ICA Riksten, kl. 16-19
Hur ska Riksten se ut i framtiden? Kom och berätta för oss hur du vill se ditt område växa fram.

Vad är Botkyrkadialogen?
Botkyrkadialogen är en möjlighet för dig som bor i Botkyrka att prata med dina politiker om saker du vill förbättra i din vardag. Dina förslag fångas upp av en politisk grupp som kallas Dialogkommissionen. Målet med dialogen är att tillsammans göra Botkyrka bättre.

Så gick det på första dialogen 15 februari!

Tack alla härliga Tullingebor som kom till Tumba torg i lördags och delade med er av idéer och tankar. Trots kylan och blåsten var ni många som tog chansen att prata med era lokala politiker och tjänstepersoner. Ni lämnade totalt in 87 olika synpunkter. Många handlade om mötesplatser för äldre och förbättringar av utemiljön kring centrum. Flera vill se mer konst på offentliga platser och några vill ha fler parkeringsplatser kring pendeltågsstationen.

Nästa dialogtillfälle är på fritidsgården Parkhemsgården torsdag 5 mars, Vi ses då!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 februari 2020
Kommun & politik