Stäng meddelande

Följ förslagen

Politker pratar med medborgare i Hallunda centrum

Dialog från Hallunda centrum 16 mars 2019.

Vad händer med förslagen efter dialogerna? Hur kan jag se vad som är på gång? Svaret är: här! Efter att Dialogkommissionen tagit beslut om vilka förslag som kan genomföras, kan du läsa om det här.

Dialogresultat Hallunda–Norsborg 2019

Tack till alla ni som deltog i dialogerna i Hallunda–Norsborg i mars! Totalt fick vi in 140 förslag från er, vilket är helt fantastiskt. Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Hallunda–Norsborg.

Dialogresultat Grödinge 2019

Tack till alla ni som deltog i dialogerna i Grödinge maj – juni! Totalt fick vi in 97 förslag från er, vilket är helt fantastiskt. Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Grödinge.

Dialogresultat Storvreten 2019

Tack för dialogen i Storvreten! Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Storvreten.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dialogresultat: Fittja 2019

Tack för alla dialoger i Fittja! Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Fittja.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 mars 2020
Kommun & politik