Stäng meddelande

Trygghetsmiljonen Fittja

Så fördelas pengarna från Trygghetsmiljonen i Fittja.

Mobila mötesplatser - 110 000 kr

Ett förslag från kommunens områdesgrupp som svar på synpunkter som har kommit in från Fittjabor i dialoger. Inköp av ”pop up mötesplats” (ljudanläggning, utemöbler med mera) som kommer att finnas för lån med bokning på Fittjas medborgarkontor. För att öka trygghetskänslan i Fittja ska civilsamhället och verksamma ta plats, synas och ordna aktiviteter på Fittja torg.

The Good Talents - 20 000 kr

Ett föreningsförslag från The Good Talents. Föreningen arbetar för att stärka ungas delaktighet i samhället. Projektets syfte är att ungdomarna ska få förståelse för socialt entreprenörskap och att
de själva har möjlighet att göra Fittja till en tryggare och bättre plats genom egna idéer. Projektet innehåller fyra träffar med upp till 25 ungdomar på Fittjapulsen tillsammans med två processledare från The Good Talents.

Mötesplats Fittja IF - 50 000 kr

Ett föreningsförslag från Fittja IF. Förstärka verksamheten som aktivt arbetar med att påverka barnen och hjälpa dem med rätt beteenden och värderingar, bland annat genom att utveckla kafeteriaverksamhet till en samlingsplats för alla barn och ungdomar i Fittja genom att kunna ordna föreläsningar, grupparbeten, läxhjälp och mycket mera.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 januari 2018
Kommun & politik