Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Botkyrkadialogen

Botkyrkadialogen är en möjlighet för dig som bor i Botkyrka att prata med dina politiker om saker du vill förbättra i din vardag. Dina förslag fångas upp av en politisk grupp som kallas Dialogkommissionen. Målet med dialogen är att tillsammans göra Botkyrka bättre.

Tre flickor i Fittja

Dialoger i ditt område

Botkyrkadialogen kommer löpande att finnas på plats i de olika kommundelarna i Botkyrka.

Två medelålders män står bredvid varandra och ser ut att prata och skratta. I bakgrunden skymtar Tullinge centrum.

Dialogkommissionen

I dialogkommissionen sitter tretton ledamöter från samtliga politiska partier i kommunfullmäktige.

Två tjejer i Tullinge

Om Botkyrkadialogen

I dialogkommissionen sitter tretton ledamöter från samtliga politiska partier i kommunfullmäktige.

Aktuellt om Botkyrkadialogen

Dialogperioden i Tumba pågår från måndag 17 oktober till och med fredag 25 november. Så här långt har vi genomfört en dialog för personer 60+ på Mötesplats Tumba tisag 24 oktober. Drygt 50 personer deltog och vi fick in många kreativa förslag.

Dialog för alla som hölls i medborgarkontoret i Tumba lördag 19 november drog, trots det hårda vädret, över 20 personer och förslagen på förbättringar av Tumba var många och med varierande ämnen.

Dialogen för föräldrar till barn 0-6 år som skulle hållas på Öppna förskolan i Storvreten tisdag 22 november ställdes in på grund av väderleken. Vi undersöker nu möjligheterna att kunna genomföra den dialogen senare.

Nästa år börjar Botkyrkadialogen med Alby. Håll utkik här, på sociala medier i lokaltidningen och i din brevlåda efter mer information. Tack alla Botkyrkabor som deltagit i dialogerna i år och på sätt varit med och förbättrat Botkyrka. Vi ses förhoppningsvis på dialog 2023!


Senast uppdaterad:

Delta digitalt

Om du inte kan komma till platserna där Botkyrkadialogen är så kan du delta digitalt på dialog.botkyrka.se

Senast uppdaterad: