Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
 • Ny gul vädervarning i södra Stockholms län

  SMHI varnar för ett snöfallsområde som rör sig in västerifrån onsdag morgon och sprider vidare österut över området under dagen. Det kan snöa ymnigt och fram till onsdag eftermiddag kan det falla 5-10, lokalt 15, cm snö. I snöfallet tidvis friska vindbyar. Mer information.

Dialoger i ditt område

Botkyrkadialogen kommer att finnas på plats i de olika kommundelarna i Botkyrka löpande. Varje gång är en kommundel i fokus tre månader i taget.

 • Botkyrkadialogen Tumba

  Tack till alla Tumbabor som deltog i Botkyrkadialogen under oktober-november och extra tack till er som kom till dialogen 19 november på medborgarkontoret, trots att det strax efter vi startat blev vinterns första snökaos.

 • Botkyrkadialogen Alby

  Nu rullar Botkyrkadialogen igång igen och först ut är Alby. Under februari - mars har vi ett extra "öra mot marken" i Alby. Häng med du också och berätta för kommunen hur du tror att Alby kan bli ännu bättre!

 • Botkyrkadialogen Tullinge

  Det blev en produktiv dialog mellan kommunen och Tullingeborna under april-maj 2022. Så många som 132 synpunkter samlades in och säkert hade det lite att göra med att vi äntligen kunde mötas "på riktigt". Två dialoger hölls i Tullinge centrum en och med gymnasieelverna i Tullinge gymnasium.

 • Botkyrkadialogen Fittja

  Botkyrkadialogen i Fittja 2022 är nu avslutad. Se alla de insamlade idéerna och synpunkterna på dialog.botkyrka.se

 • Botkyrkadialogen Hallunda-Norsborg

  Renhållning, fritid och ta bättre vara på områdets historiska värden. Det var några av ämnena som kom upp i dialogen i Hallunda- Norsborg våren 2021.

 • Botkyrkadialogen Grödinge

  Bättre skolgård, rensning av Grödingevallen och förbättrad belysning i Vårsta strandpark är några av de resultat som Botkyrkadialogens tre dialoger i Grödinge 2019.

 • Botkyrkadialogen Storvreten

  Bättre belysning, temadag om psykisk ohälsa i skolan och roligare skolgård är några av de insatser som fick ekonomiskt stöd av Botkyrkakommissionen 2019.

Delta digitalt

Om du inte kan komma till platserna där Botkyrkadialogen är så kan du delta digitalt på dialog.botkyrka.se