Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare i svenska till Falkbergsskolan


Om arbetsplatsen

Falkbergsskolan i Tullinge är en 6-9-skola med ca 400 elever. Vår skola kännetecknas av en kompetent och engagerad personal med legitimerade lärare. Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för sina elever, en modern skola i tiden, där högsta prioritet är elevernas utbildning. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och vår ambition är att ge förutsättningar för den absolut bästa kunskapsutvecklingen för alla våra elever. Vi vet att goda relationer mellan elever och vuxna skapar den trygghet som behövs för att få arbetsro, glädje och lust till lärande. Vår vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt och ständigt utmanas för att bli ännu bättre. Vi ligger i framkant vad gäller pedagogisk utveckling och digitalt lärande och vi vill skapa de bästa möjligheterna för att våra elever ska vara redo att möta framtiden.

Arbetsuppgifter

Till höstterminen söker vi en engagerad lärare i svenska till åk 6-9. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag och du kommer att tillhöra ett av skolans fyra arbetslag där du undervisar i svenska samt även är mentor för en grupp elever. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och ämneslaget planerar, genomför och utvärderar du undervisningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i svenska, gärna i kombination med annat ämne, till årskurs 6-9. Du har en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare med ett positivt förhållningssätt. Du sätter eleven i centrum och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras förutsättningar. Som person skapar du goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och inser vikten av att arbeta aktivt med inkludering, individualisering och elevinflytande. Du har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete effektivt så att alla elever får stöd respektive utmaningar. Du arbetar formativt och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du är positiv till skolutveckling och tycker att det är spännande att utmana dig själv och utvecklas i din roll som lärare. Vi är sedan länge en digital skola och ser därför gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta digitalt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med utdrag från belastningsregistret. Detta kan beställas via polisens hemsida.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12 augusti 2020 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare i kommunen.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carolina Ejenäs, Biträdande Rektor

Mobil: 070-180 60 44

E-post: carolina.ejenas@botkyrka.se


Lena Berg, Biträdande Rektor

Mobil: 070-180 62 14

E-post: lena.berg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-11

Ange referensnummer: A967496


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020