Stäng meddelande

Förskollärare


Om arbetsplatsen

Skogsbacksskolans förskola har sex avdelningar och ligger i Tumba östra förskoleenhet. Enheten leds av en rektor och tre biträdande rektorer, en biträdande rektor på varje förskola som ingår i enheten.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare driver du tillsammans med dina kollegor undervisningen så att barnen får vistas i meningsfulla sammanhang i både små och stora grupper under dagen. I din roll ingår att följa upp, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i linje med gällande styrdokument. Alla förskollärare har egen planeringstid, baserat på antal barn i gruppen. I din roll som förskollärare ingår också att arbeta språkutvecklande, då det på förskolan finns ca 30 olika språk representerade.

Kvalifikationer

• Behörig förskollärare med legitimation mot yngre åldrar • Digital kompetens • Insatt i den nya läroplanen och undervisningsbegreppet • Kunskap kring att kunna analysera hur förskolan tillgodoser barnens möjligheter att utvecklas och lära i enlighet mot målen. • Lösningsfokuserad och tydlig i din kommunikation, både i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Schema utifrån förskolans öppettider.

Tillträde: Snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Michaela Berlin, Biträdande rektor

Mobil: 070-180 33 72

E-post: michaela.berlin@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-02-17

Ange referensnummer: A931619


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020