Stäng meddelande

Botkyrka kommun söker Fastighetsförvaltare för utemiljö


Arbetsuppgifter

Botkyrkas lokalförsörjning & fastighetsenhet är inne i ett förändringsskede med ökad nybyggnation, vilket påverkar både vårt arbete och kontakter med våra hyresgäster. Vårt uppdrag är att leverera verksamhetsanpassade lokaler och utemiljöer för våra hyresgäster. Vi behöver vi förstärka vår förvaltarorganisation med en fastighetsförvaltare/projektledare specialiserad på utemiljö. Som förvaltare hos oss kommer du att möta våra hyresgäster för att utveckla deras utemiljöer. I tjänsten ingår ansvar för styrning, planering, uppföljning, upphandling och kontroll av markskötselentreprenader och markunderhåll tillsammans med övriga markförvaltare. Inom enheten pågår flera nybyggnadsprojekt, där förvaltare medverkar. Vi sysselsätter ca 200 gymnasieungdomar varje sommar med utomhusjobb. Inom markgruppen finns två markförvaltare och en driftledare mark. Driften ligger idag helt på entreprenad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • har högskoleutbildning som landskapsarkitekt eller motsvarande, och praktisk erfarenhet av markskötsel i offentlig miljö och enklare projektering. • har god förmåga och erfarenhet av upphandling enligt LOU, att kontrollera och dokumentera markskötselentreprenader • är en flexibel och initiativrik problemlösare. Har stor servicevilja, är utåtriktad och kundorienterad. • har goda kunskaper i digital kommunikation och ritningshantering Har god pedagogisk förmåga, erfarenhet av och gillar att ha kontakt med barn och ungdomar. • Följer noga utvecklingen inom arbetsområdet för att ligga i framkant • Intresserad av att stödja hållbar utveckling även inom hyresgästernas ansvarsområden. • Har viss vana vid ekonomiuppföljning och prognos.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 95 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Lokalförsörjnings & Fastighetsenheten är en del av Tekniska förvaltningen. Enheten har cirka 25 medarbetare som arbetar med bland annat fastighetsförvaltning, byggprojektledning och hyresgästkontakter, vårt kontor ligger i Tumba centrum. Vi förvaltar ca 430.000 kvm lokaler fördelade i kommunen och ca 900.000 m2 tomtmark varav den stora delen är förskolor och skolor men även vårdboenden och andra verksamhetslokaler.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid, Vikariat 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Frank Renebo, Fastighetschef

Telefon: 070-182 56 69

E-post: frank.renebo@botkyrka.se


Annelie Svanold, Fastighetsförvaltare - Mark

Telefon: 08- 530 613 79


Facklig(a) företrädare

Birgitta Persson, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 070-863 12 64

E-post: birgitta.persson@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ange referensnummer: TEF/2019:119


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018