Stäng meddelande

Musiklärare / fritidslärare till Eklidsskolan


Arbetsuppgifter

Vikariatet innehåller två delar: 1. Undervisning i ämnet musik 40-50 % av tjänsten. Du kommer ansvara för planering, genomförande, bedömning av musikämnet. 2. Arbete på fritidshem där du på under skoltid (när du inte undervisar i musik) kommer samverka med en klass och på eftermiddagarna arbeta med fritidshemsverksamhet. Du kommer ingå i arbetslag och ha ett nära samarbete med andra pedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av att ha undervisat barn. Vi ser gärna att är utbildad pedagog inom musik. Det är meriterande om du är utbildad musiklärare och eller grundlärare mot fritidshem. Du är en tydlig ledare som klarar av att leda en elevgrupp.

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 225 elever. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska få utvecklas och trivas på skolan. Vi söker nu en ny kollega för ett vikariat på ett läsår pga en föräldraledighet.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, 40-100% Omfattningen kan diskuteras. Är du intresserad av enbart den ena delen av tjänsten så finns ev möjlighet att få jobba bara med den delen.

Tillträde: 2019-08-12

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-06-04

Ange referensnummer: A878212


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018