Stäng meddelande

Administratör


Arbetsuppgifter

Vi behöver en administratör till vår grupp som jobbar med placeringar inom förskola, skola och fritidsverksamhet. Du jobbar i ett team där hela processen är samlad, från hantering av ansökningar till uppföljning av fakturering av avgifter. Arbetet innebär många kontakter både externt och inom kommunen. I tjänsten ingår också att arbeta med fakturahantering inom utbildningsförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, inom ekonomi är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete vilket innebär kunskaper i bokföring/redovisning, gärna från en kommun eller annan större organisation. Kunskap om, eller ha lätt för att ta till dig, hur kommunens verksamhetssystem fungerar är också viktigt. De system som är aktuella är främst Extens och ekonomisystemet Visma. Självklart måste du förstå Botkyrkas kommuns regelverk inom barnomsorg. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt och är serviceinriktad i dialogen med såväl medborgare som i de kommunalinterna relationerna. Du ska ha god allmän IT-vana och kunskaper i Office-paketet. Som person utmanar du utifrån ett tillitsfullt förhållningssätt med bästa gemensamma lösning i fokus. Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete samt löser problem och arbetar utvecklingsinriktat.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. I Botkyrka kommun, Sveriges tionde största skolkommun finns närmare 17 000 barn och elever. Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola och särskola. Här arbetar drygt 3 500 medarbetare för att på olika sätt stödja barn och elever i deras lärande i 49 förskolor, 22 grundskolor och 4 gymnasieskolor. Inom utbildningsförvaltningen finns ett stort engagemang och vårt mål är att alla barn och elever ska få tillgång till en likvärdig utbildning med hög kvalitet som ger möjlighet att utveckla varje individs fulla potential. Utmaningarna är stora, men det är också professionaliteten och engagemanget i organisationen. Vill du jobba med en av välfärdens viktigaste verksamheter, barn och unga i utbildning? I ett team där vi alla stödjer varandra? I så fall ska du kontakta Ekonomistöd på Utbildningsförvaltningen i Botkyrka.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Karl-Henrik Lindström, Ekonomichef

Mobil: 070-188 69 33


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-30

Ange referensnummer: A909076


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019