Stäng meddelande

Hammerstaskolan söker lärare till åk 4-6


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i åk 4-6 och ingå i mellanstadiets arbetslag. Vi ser gärna att du har behörighet i matematik, svenska och/eller no-ämnen. I tjänsten ingår mentorskap i en av våra klasser på mellanstadiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6, gärna i något/några av ämnena matematik, svenska och No. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du är duktig på att etablera och utveckla goda relationer och kan samarbeta med elever, föräldrar och kollegor.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. På skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever. Vi har förmånen att få ta del av den politiska satsningen i kommunen med lärarassistenter i skolan. Lärarassistenternas främsta uppgift är att stötta eleverna och hjälpa lärarna både i klassrummet, under raster och på t.ex. läxhjälp.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde till höstterminens start 2019-08-12.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Nordquist, Bitr. rektor

Telefon: 070-8891968

E-post: sara.nordquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Evangalin Fernando (LR), Lärare

E-post: evangalin.fernando@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ange referensnummer: A877550


Vi intervjuar och tillsätter tjänster fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ring gärna biträdande rektor Sara Nordquist om du har frågor om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018