Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare driver du tillsammans med dina kollegor undervisningen tillsammans med barnen. I din roll ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i linje med gällande styrdokument. Du ska både enskilt och tillsammans med kollegorna organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang i både små och stora grupper. Vi arbetar aktivt med att utforma en lärmiljö som utmanar barnens läroprocesser samt inspirerar och väcker nyfikenhet till utforskande.

Kvalifikationer

• Du ska vara utbildad förskollärare med legitimation mot yngre åldrar. • Väl förtrogen med Lpfö18. • Tydlig ledare i din roll mot barn, kollegor och vårdnadshavare. • Du ska ha god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. • Samarbete, arbetsglädje och arbetsmoral är ledord för dig i din yrkesroll.

Arbetsplatsen

Tullinge södras förskoleområde består av fyra förskolor av varierande storlekar, alla belägna i och runt natursköna Riksten i Tullinge. I förskoleområdet ingår förskolorna Rodret, Kometen, Nova och Luna. Inom förskoleområdet strävar vi efter att erbjuda alla barn en likvärdig utbildning av hög kvalité utifrån läroplanen för förskolan 98, skollagen och Botkyrka kommuns styrdokument och riktlinjer. Vi söker nu en driven och modig förskollärare till vårt område med placering på förskolan Kometen. Förskolan Kometen är en förskola med 8 avdelningar. Vi arbetar projektinriktat med barnens undersökande ni fokus. Din roll som förskollärare innebär bland annat att vara medforskande, nyfiken och våga utmana både barnen, dig själv och dina kollegor. Just nu är naturvetenskap och naturvetenskapligt arbetssätt i fokus genom vårt gemensamma projekt "Vi växer-från frö till skörd". Hos oss ser vi dokumentation och reflektion som självklara verktyg i vårt dagliga arbete. Samarbete och kommunikation är ledord för att driva verksamheten framåt.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, 100%

Tillträde: Tillträde 2018-10-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Linda Pahrne, Rektor

Telefon: 0702287293

E-post: linda.pahrne@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-09-16

Ange referensnummer: A896532


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019