Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare åk 2 till Malmsjö skola


Om arbetsplatsen

Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 460 elever, belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa som klasslärare i årskurs 2, och vi ser gärna att du har kompetens att undervisa i flera ämnen. Kreativ och god undervisning i klasserna är naturligtvis viktigast men vi ser gärna även att du känner dig hemma med och kan ha ett gott samverkansskap tillsammans med den kollega du delar klass med. Vi kommer arbeta systematiskt med kollegialt lärarande och formativ bedömning. Vi arbetar aktivt med trygghet och studiero. Vi arbetar för ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för årskurserna du ska undervisa i. Du har digital kompetens och är van att arbeta tillsammans med eleverna i olika digitala miljöer. Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-12

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Patricia Sagner, Biträdande rektor

Mobil: 070-8861461

E-post: patricia.sagner@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare - nås via växel 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: A966689


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020