Stäng meddelande

Legitimerad förskollärare med drivkraft


Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med arbetslaget genomföra den undervisning som du ansvarar och också planerar för. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för utbildningens utformning och innehåll.

Kvalifikationer

Arbetsuppgifter: Du ska tillsammans med arbetslaget genomföra den undervisning som du ansvarar och också planerar för. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för utbildningens utformning och innehåll. Vi erbjuder: - Pedagogiska forum på förskolan - Pedagogisk handledning - Friskvårdsbidrag - Arbetskläder

Arbetsplatsen

Förskole enheten består av förskolorna Violen, Prästkragen och Örtagården som ligger på upplevelsenära avstånd till Mälarens strand och med många grönområden. På utflyktsavstånd har vi fantastiska gamla boplatser från bronsålder där barn tillsammans med pedagogerna ka utforskar den vackra naturmiljön. Genom glädje och omsorg i en rik och stimulerande miljö vill vi ge möjligheter för alla barn att konstruera kunskap och skapa mening genom lek, utforskande och experimenterande. Vi söker förskollärare som i sin undervisning utgår från barnens kunskap och erfarenheter. Pedagogisk dokumentation är ett av de verktyg som vi arbetar med i förskolans systematiska kvalitetsarbete.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Maud Carlberg, Rektor

Telefon: 070-2168639

E-post: maud.carlberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-11

Ange referensnummer: A910003


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019