Stäng meddelande

Arbetskamrat till vår skolsköterska


Arbetsuppgifter

Att arbeta på kassmyraskolan är roligt, givande och kompetensutvecklande. Tillsammans med vår skolsköterska ska du bidra med att vidareutveckla elevhälsoarbetet på Kassmyraskolan. Tillsammans med din skolsköterskekollega så genomför du hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram och möter elever genom planerade besök och öppen mottagning, både enskilt och i grupp. Kassmyraskolans elevhälsoteam träffas en gång i veckan och representeras av skolledning, speciallärare, skolkurator skolpsykolog samt skolsköterska. Inom EMI gruppen arbetar skolsköterskan i nära samarbete med skolläkare, skolkurator, skolpsykolog Du deltar i gemensamma träffar och kompetensutveckling för skolsköterskegruppen samt på arbetsplatsträffar under ledning av din närmast chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska. Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av digitala journalprogram. i nuläget är vi i en övergångsperiod där PMO avvecklas och vi kommer at arbeta med Pro-Renata. Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet, flexibilitet och prestigelöshet Du har kraft och förmåga att tillsammans med skolans pedagoger vidareutveckla elevhälsan. Nyfikenhet, ett öppet sinne och en positiv inställning är andra viktiga förutsättningar för att lyckas och trivas hos oss. Du är initiativrik och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete samt att se eleverna i ett helhetsperspektiv.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kassmyraskolan är en tre parallellig F-6 skola med ca 550 elever inklusive grundsärskola. Skolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel välutbildad och behörig personal. På skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande. Vi strävar efter att alla ska få möjlighet att växa i egen takt samtidigt som vi uppmuntrar till att våga lite mer.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, 25%

Tillträde: 7 januari 2020 eller i överenskommelse med skolledning.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Peter Andersson Badari, T.F. rektor

Mobil: 072-541 4870

E-post: Peter.andersson.badari@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Jenny Börjesson, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Telefon: 08-530 63740

E-post: jenny.borjesson@botkyrka.se


Helena Gautier, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Mobil: 072 596 6682 (arbetsrum)

E-post: helena.gautier@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-11-18

Ange referensnummer: A913264


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019