Stäng meddelande

Stödassistent


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att tillsammans med kollegor planera, genomföra och dokumentera individuellt anpassade insatser för våra deltagare. Du kommer arbeta i såväl grupp som enskilt med att handleda en till flera deltagare. Arbetet är förlagt i en strukturerad och miljöanpassad inomhusmiljö men vi har också daglig utevistelse. I arbetet ingår att ge stöd i diverse situationer som uppstår under en dag såsom förflyttningar, hygiensituationer, matsituation samt i aktiviteter.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom vård- och omsorgsprogrammet, inom barn- och fritidsprogrammet alternativt studier inom socialt arbete, beteendevetenskap eller liknande. Arbetslivserfarenhet inom LSS-verksamheter som t.ex. boende, assistans eller daglig verksamhet där du arbetat med personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Erfarenhet av social dokumentation. Meriterande: Meriterande är kunskaper kring visuellt tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation, kognitivt stöd, lågaffektivt bemötande samt annan pedagogisk utbildning.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med cirka 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet inom LSS bedrivs i Botkyrka kommun inom Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen. Vi söker nu en ny kollega till vår dagliga verksamhet Växtrum, en enhet för personer med omfattande stöd- och omvårdnadsbehov.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Tove Virtanen, Enhetschef

Telefon: 0708-891958


Susanne Tärning, Verksamhetsledare

Mobil: 0708-211671


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-11-10

Ange referensnummer: A910947


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Vid anställning kommer arbetsgivaren begära utdrag från polisens belastningsregister. Provanställning kan komma att tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019