Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare i biologi och kemi, åk 8 och 9


Om arbetsplatsen

Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 760 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som tillsammans med arbetslagen arbetar för varje elevs bästa. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat (för föräldraledig lärare) under läsåret 20/21 (eventuellt även ht 21). Tjänsten är förlagd till årskurserna 8 och 9, med ansvar för undervisning i biologi och kemi. Du kommer att tillhöra arbetslag 8 bestående av 78 elever (fördelade på 3 klasser) och kollegor med kompletterande ämnesbehörigheter. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ämnena biologi och kemi. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig! Vi ber dig att ange löneanspråk i din ansökan.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-12 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johan Daréus, Rektor

Telefon: 076 1150185

E-post: johan.dareus@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-10

Ange referensnummer: TUNAHT2020


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden. Reservation för att tjänsten kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet i kommunen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020