Stäng meddelande

Legitimerad förskollärare


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med kollegor ska planera,genomföra,dokumentera,utvärdera och analysera den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens målområden och Botkyrkas kommunala mål. Som förskollärare hos oss förväntar vi oss att du är engagerad,kreativ och ser dig själv i ständig förändring och aldrig är färdig i din roll.

Kvalifikationer

• Förskollärarexamen och därmed legitimerad • Kunskap och erfarenhet av dokumentationsuppdraget • Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg • Kunskap och erfarenhet att driva utvecklingsarbete för att kompetensutveckla kollegor • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd • Kunskap och erfarenhet av att arbeta språkutvecklande • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med ett interkulturellt förhållningssätt

Arbetsplatsen

Förskolan Vitsippan/Vallmon ligger i Hallunda/Norsborg.Vi har nära avstånd till Mälarens strand och har möjlighet att använda många grönområden i vår verksamhet.Vi samarbetar med Skolverket i samverkan för Bästa Skola genom att arbeta med Läslyftet som metod för att utveckla vårt Språkutvecklande arbetssätt.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Ewa Hemström, Förskolechef

Mobil: 0708861605

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Lärarförbundet Botkyrka

Mobil: 070-886 1605

E-post: lararforbundet@botkyrka.botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ange referensnummer: A877701


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018