Stäng meddelande

Lärare No åk 7-9


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i samtliga No-ämnen samt teknik i åk 7-9. I tjänsten ingår mentorskap i en av våra årskurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i No (kemi, fysik, biologi och teknik) i åk 7-9. Vi ser gärna att du är behörig även i matematik då vi troligen har ett behov en det framöver. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du är duktig på att etablera och utveckla goda relationer och kan samarbeta med elever, föräldrar och kollegor.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. På skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever. Vi har förmånen att få ta del av den politiska satsningen i kommunen med lärarassistenter i skolan. Lärarassistenternas främsta uppgift är att stötta eleverna och hjälpa lärarna både i klassrummet, under raster och på t.ex. läxhjälp.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde till vårterminens start 2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Nordquist, Bitr. rektor

Telefon: 070-8891968

E-post: sara.nordquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Evangalin Fernando (LR), Lärare

E-post: evangalin.fernando@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-10-15

Ange referensnummer: A905632


Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019