Stäng meddelande

Markförvaltare, vikariat


Arbetsuppgifter

Inom markgruppen finns två markförvaltare och en driftledare. Driften ligger idag helt på entreprenad. Då en av markförvaltarna ska vara föräldraledig söker vi nu efter en vikarie. Som förvaltare hos oss kommer du att möta våra hyresgäster för att utveckla deras utemiljöer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra entreprenörer. I tjänsten ingår ansvar för styrning, planering, uppföljning, upphandling och kontroll av markskötselentreprenader och markunderhåll tillsammans med övriga markförvaltare. Jobbet är flexibelt och vi kan bygga upp, förändra och utveckla det tillsammans. Inom enheten pågår flera nybyggnadsprojekt, där markförvaltaren medverkar. Vi sysselsätter ca 200 gymnasieungdomar varje sommar med utomhusjobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • Har utbildning som landskapsarkitekt, trädgårdsmästare och eller arbetat som anläggare. Har praktisk erfarenhet av markskötsel i offentlig miljö och enklare projektering. • Är en flexibel och initiativrik problemlösare. Har stor servicevilja, är utåtriktad och kundorienterad. Har du erfarenhet av serviceyrket är det meriterande. • Har god administrativ förmåga och kan hantera flera olika projekt och arbetsuppgifter samtidigt. Du gillar att ha många bollar i luften. • Du har viss vana och intresse av ekonomi och budget. • Har god förmåga och erfarenhet av upphandling enligt LOU, att kontrollera och dokumentera markskötselentreprenader • Har goda kunskaper i digital kommunikation och ritningshantering • Har god pedagogisk förmåga, erfarenhet av och gillar att ha kontakt med barn och ungdomar. • Är intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet för att ligga i framkant • Intresserad av att stödja hållbar utveckling även inom hyresgästernas ansvarsområden.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 95 000 invånare. Vi har omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning. Detta gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Lokalförsörjnings & Fastighetsenheten är en del av Tekniska förvaltningen. Enheten har cirka 60 medarbetare som arbetar med bland annat fastighetsförvaltning, byggprojektledning och hyresgästkontakter. Vi förvaltar i kommunen ca 900 000 m2 tomtmark varav den stora delen består av förskolor och skolor. Även vårdboendens och andra verksamhetslokalers mark ingår.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid, Vikariat

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse och ett år framåt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Studeny, Förvaltarchef

Mobil: 070 – 336 28 52

Telefon: 08-530 610 00

E-post: jonas.studeny@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Annika Norin, Naturvetarna

Telefon: 0708861077

E-post: annika.norin@botkyrka.se


Birgitta Persson, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 070-863 12 64

E-post: birgitta.persson@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

Ange referensnummer: TEF/2019:159


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019