Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Lyhört arbete med barn i åldrarna 3-5 år. Vi söker dig som vill vara med och skapa: - trygga och pedagogiska miljöer för barn - planerad undervisning i förskolan - ett roligt och systematiskt kvalitetsarbete - motiverade arbetslag med kompetens och teamkänsla - ett bra samarbete med vårdnadshavare

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare.

Arbetsplatsen

Till förskolan Trollet söker vi en engagerad förskollärare. Förskolan ligger naturskönt i Vårsta, Botkyrka kommun. Vi tillhör Södra Tumbas rektorsområde, som består av sju förskolor där ledningsteamet består av en rektor och tre biträdande rektorer. Du kommer ingår i områdets nätverk och förskollärarteam. Vi arbetar med pedagogiska miljöer och med fokus på undervisning i förskolan. Vi erbjuder utökad planeringstid för förskollärare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ingela Nygren, Biträdande rektor

Telefon: 076-8375532

E-post: ingela.nygren@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-10

Ange referensnummer: A904710


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019