Stäng meddelande

Lärare i so och svenska, åk 7-9


Arbetsuppgifter

Du bedriver en varierad och stimulerande undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Din roll som svensklärare resp. so-lärare innebär att du arbetar med undervisning för elever i särskild undervisningsgrupp inom autismspektrat. I ditt uppdrag kan det även ingå att ansvara för att eleverna i en mentorsgrupp utvecklas både socialt och kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - är legitimerad lärare i svenska och so - har goda ämneskunskaper och är väl insatt i didaktisk forskning - har god social kompetens - är flexibel, lösningsinriktad och växer med utmaningar - är van att arbeta med interaktiva läromedel och digitala system - har vana vid att anpassa undervisningen utifrån elevers behov - har speciallärarutbildning, eller har erfarenhet av elever inom autismspektrat

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Storvretskolan har fina och ändamålsenliga lokaler och är belägen i Tumba med närhet till fin natur och badhus. Skolan är en 4-9 skola med ca 280 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla, och vi strävar efter att utveckla en framgångsrik skola med fokus på elevens lärande. För att lyckas behöver alla elever garanteras studiero. Med höga krav och förväntningar på både elever och personal skapar vi tillsammans ett positivt arbetsklimat som gynnar utveckling av empatisk förmåga, självförtroende, kreativitet och kritiskt tänkande. I skolan arbetar ca 50 lärare och 5 elevcoacher tillsammans för att ge våra elever en bra utbildning. Personalen är indelad i arbetslag och ämneslag med tydliga uppdrag att på olika sätt bidra till elevernas utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. På högstadiet har alla elever en chromebook var, och vi har ett gemensamt interaktivt läromedel som bas för lärandet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Januari 2020, ev tidigare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lillemor Bergquist, Rektor

Mobil: 073-022 67 04

E-post: lillemor.bergquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-10

Ange referensnummer: A910691


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019