Stäng meddelande

Broängsskolan söker pedagog till åk 1


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som: - vill ha en utmaning och känner engagemang i att göra skillnad för elever - är behörig lärare år 1-3 och då helst i flera ämnen - är drivande och kan inspirera kollegor - har lätt för samarbete, då man arbetar mycket nära kollegor - har datorvana och förmåga att använda datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel - har förmåga att föra kvalificerade samtal - är lyhörd för elevernas behov - är tydlig och konsekvent, samtidigt som du kan vara flexibel På Broängsskolan har vi möjligheten att ha tre utbildade grundskolelärare på två klasser, så stora möjligheter till delat ansvar och mindre grupper finns. Under skoldagen finns även fritidssamverkande pedagoger med i klasserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig grundskolelärare i åk 1-3

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 200107

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Magdalena Eberhardsson, Rektor

Mobil: 070 557 95 84

E-post: magdalena.eberhardsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-03

Ange referensnummer: A909308


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019