Stäng meddelande

Ett års vikariat för en erfaren legitimerad lärare åk 1-3


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ett av våra arbetslag årskurs 1. Du kommer att ingå i ett arbetslag med tre andra lärare samt fritidspedagoger som samverkar i klasserna under skoltid. Vi ser gärna att du har bred ämneskompetens.

Kvalifikationer

Du ska ha behörighet och legitimation för att undervisa i åk 1-3. Du ska ha minst ett års sammanhängande undervisningserfarenhet i åk 1-3 efter din examen. Du ska vara engagerad samt ha förmågan att bygga relationer med elever, föräldrar och kolleger på ett professionellt sätt. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vår vision är att vi ska finnas till för eleven och skapa en utbildning anpassad för att varje enskild elev ska kunna möta framtiden med tro till sin egen förmåga. Vår lärmiljö är inkluderande, föränderlig och lustfylld. Nu finns chansen att arbeta som lärare på Kassmyraskolan! Vi är en treparallellig F-6 skola med ca 550 elever inkl. grundsärskola. Kassmyraskolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel välutbildad och behörig personal. På skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: den 7 januari eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar och tillsätter fortlöpande, så vänta inte med ett komma in med din ansökan.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2020-01-07

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Peter Andersson Badari, T.F. rektor

Mobil: 072-541 4870

E-post: Peter.andersson.badari@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Helena Gautier, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Mobil: 072 596 6682 (arbetsrum)

E-post: helena.gautier@botkyrka.se


Jenny Börjesson, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Telefon: 08-530 63740

E-post: jenny.borjesson@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-11-13

Ange referensnummer: A912388


Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019