Stäng meddelande

Speciallärare, grundskolans äldre åldrar


Arbetsuppgifter

Du arbetar med elever från åk 6 - 9, individuellt eller i grupp, som behöver särskilt stöd. Du observerar i klass för att kunna handleda lärare i extra anpassningar eller för att lägga upp kompensatoriska hjälpmedel eller strategier till elever utifrån hur undervisningen bedrivs. Du bidrar till arbetslaget elevhälsans utveckling och kollektiva lärande.

Kvalifikationer

Du ska ha en lärarutbildning och någon form av specialpedagogisk utbyggnad. Du har lärarerfarenhet och en god didaktiskt och varierad metodisk kompetens. Du har stark dialogkompetens och är entreprenöriell. Du har ett starkt resursfokus på elevernas förmågor, på kollegornas utvecklingsbenägenhet och verksamhetens förutsättningar.

Arbetsplatsen

Fittjaskolan är en skola på frammarsch, med medvetet och systematiskt arbete kring studiero och arbetsfokus, kring formativt förhållningssätt och kring kollektivt lärande. Det är en F-9 skola, med förberedelseklasser och samverkansklasser, där över 40 språk talas och där språkliga strategier är viktiga. Här går ca 540 härliga elever och ca 85 engagerade medarbetare. Fittjaskolan har ett kompetent elevhälsoteam som består av två skolsköterskor, två kuratorer, en syv, en specialpedagog och två speciallärare. Nu behöver vi utöka med en speciallärare till!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: enl överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Camilla Bejmo Samuelsson, Rektor

Mobil: 0703342905

Telefon: 08-53063900

E-post: camilla.bejmo.samuelsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-01

Ange referensnummer: A848610


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018