Stäng meddelande

Förskollärare i förskolan


Arbetsuppgifter

Vara arbetslagsledare. Ta hänsyn till barns olika förutsättningar och behov. Ta ansvar för att förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Utbildningen ska utgå från en helhetssyn på barn och barnens behov, där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Stimulera och utmana barnen med läroplanens mål som utgångspunkt och riktning, och syftar till utveckling och lärande hos barnen. Undervisningen ska utgå från ett innehåll som är planerat eller uppstår spontant eftersom barns utveckling och lärande sker hela tiden. Förskollärare ska ansvara för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns utveckling och lärande. Förskollärare har därmed ett särskilt ansvar i utbildningen som arbetslaget genomför gemensamt. Kollegialt lärande där du både tar del och delger. Dokumentation.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare. Du är förtrogen med förskolans läroplan. Du har erfarenhet av att dokumentera och aktivt använda dokumentationerna som en del av förskolans målstyrda processer. Du har erfarenhet, idéer och kunskaper om att undervisa i förskolan. Du har erfarenhet av att arbetsleda kollegor. Du är öppen för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt nyfiken på kollegors tankar och arbetssätt. Du har datorvana och digital kompetens.

Arbetsplatsen

Förskolan Nackdala ingår i Norra Tumbas förskoleenhet. På Nackdala finns totalt sex avdelningar. Nackdala är centralt placerad i Tumba.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillsvidare. Heltid. Start: 7/1-20

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jenny Hansson

E-post: jenny.hansson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Marie Lööv, Förskollärare

Mobil: 072 535 1680


Sista ansökningsdatum: 2019-10-31

Ange referensnummer: A907678


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019