Stäng meddelande

Lärare till Tallidsskolans Flexgrupp


Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad för elever med stora behov av omsorg och stöd. Du kommer att ha en aktiv del i utvecklingen av flexgruppen på Tallidsskolan. Du ska vara legitimerad lärare med erfarenhet av arbete med elever i särskild undervisningsgrupp. Det är en merit om du har deltagit i utvecklandet kring särskilda undervisningsgrupper. Vill du vara med och göra skillnad för elever med särskilda behov av stöd är detta tjänsten för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - är legitimerad grundskollärare / speciallärare - har god samarbetsförmåga - arbetar reflekterande - har ett gott ledarskap - har höga och positiva förväntningar på eleverna - SVA kunskaper är meriterande Tillsammans med dina kollegor skapar ni en kreativ lärmiljö där det finns lyhördhet och flexibilitet. Erfarenhet krävs.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-05-20

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Eva Udo, Rektor

Mobil: 0708-89 19 73

E-post: eva.udo@botkyrka.se


Petra Schutz, biträdande rektor

Mobil: 070-180 56 97

E-post: petra.schutz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-03

Ange referensnummer: A956505


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020