Stäng meddelande

Lärare på Individuella Programmet, S:t Botvid Gymnasiesärskola


Arbetsuppgifter

Lärare till Individuella Programmet Att planera, dokumentera och genomföra utbildningen. Att ingå i mentorskap med befintlig personal på programmet, inneha kontakt med vårdnadshavare och ingå i kollegialt lärande. Att samarbeta inom arbetslaget där såväl lärare som elevassistenter ingår. Delta vid handledning av skolans psykolog.

Kvalifikationer

Förskollärare/ grundskollärare/ gymnasielärare med specialpedagogisk kompetens.

Arbetsplatsen

Du som vill arbeta individnära med elever i mindre undervisningsgrupper sök till oss på S:t Botvid Gymnasiesärskola, Individuella programmet. Vi söker nu en förskollärare/ grundskollärare/ gymnasielärare med intresse/kompetens för specialpedagogiskt arbete med gravt autistiska elever. S:t Botvid Gymnasiesärskola ligger i egna lokaler (Annexet) i nära anslutning till S:t Botvid Gymnasieskola, Hallunda. Vi bedriver olika utbildningar vilka syftar till att förbereda eleverna kunskapsmässigt och erfarenhetsmässigt för en meningsfull framtid i sitt kommande vuxenliv. Vi arbetar utifrån en helhetssyn och lägger stor vikt vid såväl elevernas personliga och sociala utveckling som deras kunskapsutveckling inom olika ämnesområden. Arbetssätt och miljö anpassas efter individuella behov på ett sådant sätt att gruppgemenskapen stärks och den ena arbetsdagen är inte den andra lik. Är du en medarbetare som gillar att arbeta under eget förtroende och frihet med utrymme för egna kreativa lösningar för att ibland gå utanför boxen då det oftast är nyckeln till dessa elever sök till oss! I ditt uppdrag kommer du att undervisa elever på gymnasiesärskolan på det individuella programmet inom ämnesområdena Språk och Kommunikation och Individ och samhälle samt inneha mentorskap för en klass med grav autism.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Ferietjänst

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Susanne Lindahl, Biträdande Rektor

Mobil: 076-115 00 64

E-post: susanne.lindahl@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-24

Ange referensnummer: A874682


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018