Stäng meddelande

Skolsköterska till Malmsjö skola


Om arbetsplatsen

Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 460 elever, belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta hälsofrämjande tillsammans med elever och pedagoger. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling. Hos oss blir du en del i ett nytt elevhälsoteam som består av kurator, psykolog, speciallärare, specialpedagog, SYV och skolledning. Arbetsuppgifterna är hälsofrämjande och förebyggande genom att medverka i operativt och strategiskt elevhälsoarbete. Du har även hälsosamtal, vaccinationer och hälsoundersökningar. Arbetet utgår från socialstyrelsens och skolverkets vägledningsdokument. Inom Botkyrka kommun har EMI ett utarbetat basprogram och har regelbundna träffar där både skolsköterskor och skolläkare samarbetar kring inskolningen.

Kvalifikationer

Du har legitimation från specialistsjuksköterskeprogrammet - barn och ungdom, distriktsköterska eller skolsköterska (Skövde). Botkyrka kommuns skolsköterskor journalför i PMO och du bör därför kunna arbeta i grundläggande dataprogram och gärna ha erfarenhet av PMO datajournaler. Du har god förmåga till struktur och planering, tycker om och har lätt för samarbete samt har respekt för alla människors lika värde. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom elevhälsans medicinska insats. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av arbete i grundskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-03 eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johnna Gilljam, Rektor

E-post: johnna.gilljam@botkyrka.se


Karin Rydberg, Verksamhetschef för EMI

Mobil: 0708891982

E-post: karin.rydberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-07-22

Ange referensnummer: 2020:326


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020