Stäng meddelande

Lärare i En/Sv/Sva åk 4-6


Om arbetsplatsen

Nu söker vi på Kvarnhagsskolan i Alby, Botkyrka kommun en lärare i engelska och svenska/svenska som andra språk till våra elever i åk 4-6. Kvarnhagsskolan är en f-9 skola med 630 elever belägen i vackra Alby med närhet till omgivande grönområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och erfaren lärare till åk 4-6 i engelska och svenska/svenska som andra språk. Med läroplanen som utgångspunkt har du som lärare ansvar för att planera, genomföra och utveckla undervisningen utifrån elevernas behov. Det är viktigt att du som lärare är trygg och säker i din ledarroll och har erfarenhet av att arbeta lösningsfokuserat och med extra anpassningar för elever i behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundskolelärarexamen och erfarenhet av att undervisa i engelska och svenska/svenska som andra språk. För rollen är det viktigt att du goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som pedagog och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12/8.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Shaju Kohinnor, Bitr. rektor

Mobil: 0708-89 19 72

Telefon: 0708-89 19 72

E-post: shaju.kohinoor@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: A963290


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Vi kommer att påbörja intervjuer innan sista ansökningsdagen så tveka inte att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020