Stäng meddelande

Skolmåltidsbiträde Tullinge gymnasium


Arbetsuppgifter

Att tillsammans med andra medarbetare planera, förbereda och servera luncher och mellanmål. I arbetet ingår även övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök såsom matlagning, hantering av livsmedel, disk samt arbeta i skolans elevkafeteria. Det sistnämnda ställer höga krav på bemötande och servicekänsla.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du som söker ska ha hygienutbildning. Du tycker om att jobba i team, är flexibel, har gott bemötande och ger god service. Du har förmåga att på ett representativt sätt företräda Restaurangen. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är framåt och ansvarsfull. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid erfarenhet från yrket och personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola med ca 700 elever. Här läser eleverna på naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga program med olika inriktningar. Vi har även ekonomiprogram, vård- och omsorgsprogram och ett teknikprogram. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus och trivseln bland elever och personal är hög. Våra tillagningskök tillagar ca 700 portioner/dag. Restaurangen serverar två till tre olika maträtter där en maträtt alltid är vegetarisk. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att tänka närproducerat/ekologiskt är självklart. Idag är ca 40% av våra inköp ekologiska.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete i skolrestaurang är meriterande.

Omfattning: Deltid, 87,5%, 7 tim/dag

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillträde 2019-12-01 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Arbetstid: Dagtid

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Leila Koskinen, Restaurangchef

Mobil: 072-235 89 50

Telefon: 072-235 89 50

E-post: leila.koskinen@botkyrka.se


Lennart Gudmark, Rektor

Telefon: 070 - 181 92 70

E-post: lennart.gudmark@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-01

Ange referensnummer: 2019:35


Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig personal i samband med kommunens omställningsarbete.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019