Stäng meddelande

Musiklärare 60-80%


Om arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 230 elever i årskurserna F-5. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska utvecklas och trivas på skolan. Vi har höga förväntningar på eleverna och på oss själva och når fina resultat både i kunskaper, socialt och i trygghet i våra mätningar. Det är en härlig stämning på skolan som de flesta känner av direkt när de kliver in på skolgården. Skolan är organiserad i två spår. Ett som vi benämner det klassiska spåret och här finns en klass i varje årskurs. Det andra spåret benämns M-spåret där M står för att vi har ett Montessoriinspirerat arbetssätt i tre åldersblandade klasser F-1, 2-3 och 4-5. Spåren samarbetar och alla elever oavsett spårtillhörighet går på gemensamt fritids. Skolan har många schemabrytande dagar där lärande sker i olika grupper och på olika platser i vårt närområde. Fokusområden för skolan är • Ökad rörelse för eleverna. Eleverna har bl.a pulshöjande aktiviteter på schemat. • Att alla elever ska ha möjlighet att lyckas. Alla pedagoger deltar i interna fortbildningsinsatser i "specialpedagogik för lärande". • Fritidshemspersonalen fortbildar sig kring fritidshemmets uppdrag. • Till hösten kommer vi bl.a utveckla oss en del inom kooperativt lärande. Eklidsskolan är certifierad som en Grön Flagg skola och arbetar kontinuerligt med miljöfrågor.

Arbetsuppgifter

Undervisningen sker i helklass i de yngre åldrarna och från åk 3 i halvklass. Sedvanliga arbetsuppgifter som musiklärare som bl. a innefattar, planering, undervisning, uppföljning, bedömning och annat elevarbete som tex rastvärd, arbete kring våra traditioner , föräldramöten mm. Ett nära samarbete med ledning, kollegor och vårdnadshavare är mycket viktigt. Man är även med och arbetar med de skolutvecklingsfrågor som vi har på agendan. Musiklärartjänsten är 60% men vill man arbeta mer så har man möjlighet att arbeta i en klass en dag i veckan som fritidssamverkare och då blir tjänsten ca 80%. Mer om detta beskrivs vid eventuell intervju.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad lärare i musik. Meriterande: - digital kompetens för att stötta skolans utveckling i dessa frågor - behörig i fler ämnen

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, 60-80%

Tillträde: 20200812 eller efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-07-06

Ange referensnummer: A962961


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020