Stäng meddelande

Till Botkyrka Vuxenutbildning söker vi nu en biträdande rektor


Arbetsuppgifter

Uppdraget som bitr. rektor vid vuxenutbildningen innebär en aktiv roll i det dagliga arbetet med lärare, annan personal och elever, med tydligt fokus på kunskap och utveckling. Det är ett utmanande och utvecklande uppdrag att tillsammans med kompetenta medarbetare verka för nöjda elever och nöjd personal, goda verksamhetsresultat, en ekonomi i balans och attraktiv arbetsplats. Som bitr. rektor har du personalansvar och du förväntas arbeta nära personalen i såväl pedagogiska som organisatoriska frågor och stötta och motivera dem i det dagliga arbetet. Som bitr. rektor ingår du i skolans ledningsgrupp och rapporterar direkt till rektor.

Kvalifikationer

Vi vill att du har: • En pedagogisk högskoleutbildning • Erfarenhet av personalansvar Vi ser gärna att du har: • En påbörjad eller avslutad rektorsutbildning • Tidigare erfarenhet av aktuell skolform Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team samt är öppen, modig, ansvarstagande och energisk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Botkyrka vuxenutbildning är ett av fem verksamhetsområden inom Arbetsmarknad- och vuxenutbildningsförvaltningen (Avux). De övriga är Jobbcenter, Daglig verksamhet inom LSS, Näringslivsenheten samt Xenter med YH-utbildningar. Botkyrka vuxenutbildning bedriver verksamhet i kommunal regi inom utbildning i svenska för invandrare (SFI), grundläggande vuxenutbildning och särskild utbildning för vuxna. Gymnasial vuxenutbildning är upphandlad via auktorisation. Ett arbete hos oss kännetecknas av öppenhet, ansvarstagande, mod, engagemang och en vilja att pröva på och utveckla/utvecklas tillsammans med andra. Våra lärare arbetar med smartboards och lpads i sin undervisning. Vi använder Google Classroom som digitalt verktyg för samtliga elever.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Månadslön

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Niklas Almqvist, Biträdande rektor

Mobil: 070-258 09 95

Telefon: 070-258 09 95

E-post: niklas.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-05-24

Ange referensnummer: A653724


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018