Stäng meddelande

Lärare i Sva/ eng - grundskolans senare år och gymnasiet


Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska som andraspråk och engelska på språkintroduktionsprogrammet. Undervisa, motivera och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. Arbeta aktivt med utveckling av ämnena du undervisar i. Arbeta aktivt med de utvecklingsområden som skolledning och arbetslag fastställer. Använda IKT som en självklar del i undervisningen. Använda ett språkutvecklande arbetssätt i undervisningen. Använda en formativ bedömningsprocess. Tjänsten tillsätts om det finns elevunderlag.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig och legitimerad att undervisa i ovan angivna ämne för grundskolans senare år och gymnasiet. Du bör vara en tydlig, lyhörd och strukturerad person som vill samarbeta. Du bör även ha ett stort intresse för motivationsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Arbetsplatsen

Nu växer vi så det knakar och därför söker vi fler engagerade medarbetare. På S:t Botvids gymnasium är vi övertygade om att läraren är den enskilt viktigaste faktorn för att eleverna ska lyckas med sina studier. Vi vänder oss därför till dig som vill och kan göra skillnad. Skolan ligger belägen i Botkyrka kommun nära Hallunda centrum.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenheter av att använda ett språkutvecklande arbetssätt är meriterande. Erfarenheter av att använda IKT i undervisningen är meriterande. Erfarenhet av att undervisa flerspråkiga elever är meriterande.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde:

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann Andersson, biträdande rektor

Mobil: 070-5933560

Telefon: 0705933560

E-post: ann.andersson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Elisabeth Tjörnhammar, Fackligt ombud (LR) och lärare


Thomas Erlansson, Fackligt ombud (Lärarförbundet) och lärare

E-post: thomas.erlansson@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-06-07

Ange referensnummer: A402107 - Kopia (5) - Kopia (4)


Vi arbetar inte via rekryteringsbyråer och undanber oss därför sådana förfrågningar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018