Stäng meddelande

Stödassistent/arbetshandledare


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att tillsammans med kollegor planera, genomföra och dokumentera individuellt anpassade insatser för våra deltagare. Du kommer arbeta i såväl grupp som enskilt med att handleda en till flera deltagare. Arbetet är förlagt både i en strukturerad och miljöanpassad inomhusmiljö samt utomhus där kontakt med djur kan förekomma. Verksamheten har egna fordon som vi använder i vårt dagliga arbete för att erbjuda våra deltagare resor till och från sin dagliga verksamhet.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom vård- och omsorgsprogrammet, inom barn- och fritidsprogrammet alternativt studier inom socialt arbete, beteendevetenskap eller liknande. Arbetslivserfarenhet inom LSS-verksamheter som t.ex. boende, assistans eller daglig verksamhet där du arbetat med personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Erfarenhet av social dokumentation. Meriterande: Meriterande är kunskaper kring visuellt tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation, kognitivt stöd, lågaffektivt bemötande samt annan pedagogisk utbildning. Körkort är önskvärt

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet inom LSS bedrivs i Botkyrka kommun inom Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen. Vi söker nu två nya kollegor för vikariat på vår autismenhet.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Arbetet är förlagt till vardagar/dagtid.

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Tove Virtanen, Enhetschef

Telefon: 0708-891958


Andreas Axelsson, Verksamhetsledare

Telefon: 0702-915674


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-08-25

Ange referensnummer: A893785


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Vid anställning krävs utdrag från polisens belastningsregister. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019