Stäng meddelande

Lärare åk 1-3 till Malmsjö skola


Arbetsuppgifter

Vi vill ge elever och medarbetare en trygg och energifylld arbetsmiljö. Vi utökar och utvecklar därför ett arbete för att nå ett tvålärarsystem på lågstadiet. Du kommer att vara medmentor på lågstadiet och ansvara för undervisning, uppföljning och utveckling. Kreativ och aktiv undervisning i klasserna är naturligtvis viktigast men vi ser gärna även att du känner dig hemma med och kan ha ett gott samverkansskap tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar systematiskt med kollegialt lärarande och formativ bedömning. Vi arbetar aktivt med trygghet och studiero. Vi arbetar för ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande. Är du den kreativa och nyfikna pedagog som vi söker? Ansök redan idag.

Kvalifikationer

Du är lärare för åk 1-7 med lärarlegitimation. Du har digital kompetens och erfarenhet av arbete med hälsa och rörelse i olika former. Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 450 elever, belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Patricia Sagner, Biträdande rektor

Mobil: 070-8861461

E-post: patricia.sagner@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare - nås via växel 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-10-23

Ange referensnummer: 2019:1-56


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019