Stäng meddelande

Lärare i fritidshem/fritidspedagog


Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som pedagog. Du kommer ingå i arbetslag och tillsammans med dina kollegor planera, genomföra utvärdera oh utveckla fritidshemmet och skolan. Du kommer att vara en viktig kugge i att utveckla och forma fritidshemmet efter styrdokumenteten, förvalta att det som är bra och utveckla det som behöver utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildard lärare mot fritidshem alternativt fritidspedagog och som har eller inväntar lärarlegitimationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och vi söker dig som: - är en trygg och stabil person som har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. - är väl förtrogen med styrdokumenten - planerar och följer upp arbetet på ett strukturerat sätt - har ett vilja till att utveckla fritidshemmet och skolan i riktning mot att möta alla elevers behov så långt det är möjligt. Erfarenhet av att leda utvecklingsarbeten på tidigare arbetsplatser är meriterande.

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 225 elever i årskurserna F-5. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska utvecklas och trivas på skolan. Vi har höga förväntningar på elever och på oss själva och når fina resultat både i kunskaper, socialt och trygghet i våra mätningar. Det är en härlig stämning på skolan som de flesta känner av direkt när de kliver in på skolgården. Fokusområden för skolan är ökad rörelse för eleverna samt ökade kunskaper i specialpedagogik för pedagogerna. Eleverna har pulshöjande aktiviteter på schemat och pedagogerna arbetar med specialpedagogik för lärande som gemensam kompetensutveckling. Fritidshemspersonalen fortbildar sig även kring fritidshemmets uppdrag genom att gå igenom skolverkets moduler.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 21 oktober 2019 eller vid överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-18

Ange referensnummer: A893570


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019