Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss ska du kunna planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån den nya läroplanen. Vi söker förskollärare som är väl förtrogna med nya läroplanen och vill skapa goda relationer till barn och vårdnadshavare, samt ge dem en god introduktion till förskolans värld. Vi vill att du är aktiv i barnens lek och följer barnens intressen i utformandet av verksamheten.

Kvalifikationer

• Legitimerad förskollärare/lärare mot yngre åldrar • Du är väl förtrogen med Lpfö 18, samt dess begrepp undervisning och utbildning • Du är en tydlig ledare i din roll som förskollärare • Du har förmågan att arbeta lösningsinriktat och i team • Du vill arbeta med kollegialt lärande • Du sätter barnen och deras utbildning i fokus • Samarbete, arbetsglädje och arbetsmoral är viktigt för dig

Arbetsplatsen

Vi söker tre förskollärare med möjlighet till nära samarbete. Enheten Norsborg Västra söker nu tre förskollärare till förskolan Aspens yngrebarnsavdelningar. Som anställd hos oss har ni möjlighet till ett nära samarbete, då yngrebarnsavdelningarna ligger i anslutning till varandra. Vi kan erbjuda möjlighet till gemensam planeringstid för förskollärarna på yngrebarnsavdelningarna, och vi lägger vikt på kollegialt lärande. På förskolan Aspen arbetar vi projektinriktat med inspiration av Reggio Emilia. Vi använder pedagogisk dokumentation som ett reflektionsverktyg för att följa barnens lärprocesser och utveckla verksamheten. Förskolan ligger naturnära med tillgång till både skog och sjö. Förskolan Aspen har länge arbetat med sin lärmiljöer och har väl utarbetade ateljéer för skapande och utforskande verksamhet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Heltid schemalagd

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Johanna Svenborn, Biträdande rektor

Telefon: 072-214 76 20

E-post: johanna.svenborn@botkyrka.se


Eva Sahlgren Uddheden, Rektor

Telefon: 070-1655531

E-post: eva.sahlgren.uddheden@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Maria Issaky, Facklig företrädare Lärarförbundet

Telefon: 070-376 95 22


Sista ansökningsdatum: 2019-10-31

Ange referensnummer: A907711


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019