Stäng meddelande

Barnskötare i förskola


Arbetsuppgifter

Som barnskötare hos oss omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation och process reflektionen. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare och har erfaranhet av arbete i förskola. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har goda IT-kunskaper och kan jobba med de digitala verktygen. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Grindstugan är en förskola med tre stora arbetslag där miljöerna är utformade att få växa i. Förskolan har en stor gård med olika möjligheter till lek och utforskande. Förskolan är belägen vid Tullinge pendeltågsstation.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tilllämpas

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann Thomsson Wejnefalk, Biträdande Rektor

Telefon: 0727000690

E-post: ann.thomsson.wejnefalk@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-30

Ange referensnummer: A436896


Vi avböjer att bli kontaktade av rekryteringsföretag eller försälljare av annonsplatser i samband med denna annons

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019